Restaurant Ca la Nàsia
CAT | ESP | ENG

La carta

Els nostres plats

  • Amanadia de favetes amb encenalls de foie
  • Carpaccio de filet de bou amb parmesà
  • Foie d'ànec a la planxa amb poma "Tatin"
  • Amanadia tèbia de formatge de cabra, bacó i nous
  • Espàrrecs verds amb salmó fumat
  • Mongetes de "Santa Pau" amb botifarra de perol
  • Amanida Ca La Nàsia amb embotit de la Vall
  • Mongetes de "Santa Pau" amb cansalada
  • Pernil Ibèric
  • -----*-----
  • Entrant pica pica. Assortit de 5 primers plats.
  • Llom de bacallà amb romesco
  • Turbot al forn amb oli verge i flor de sal
  • -----*-----
  • Magret d'ànec amb Ratafia
  • Magret d'ànec a la brasa
  • Cabrit a la llosa
  • Entrecot a la brasa
  • Entrecot al rocafort
  • Filet a la brasa
  • Xai a la brasa
  • -----*-----
  • Fideuà amb sèpia i cloïsses
  • Arròs amb llamàntol


Les nostres postres

  • Pastís de nata amb pinyons
  • Pastís de poma "Tatín"
  • Volcanet de xocolata al forn

  • Gelat de nous amb Ratafia
  • Gelat de iogurt amb coulis de gerds
  • Gelat de tortell d'Olot
  • Sorbet de llimona

  • Crema catalana
  • Flam d'ou
  • Mató de la casa amb mel de poma


Especialitats casolanes:

Les mongetes de Santa Pau amb botifarra de perol, el "xuletón" a l'estil del País Basc i el cabrit a la llosa, una de les grans especialitats de la casa.